Ücretsiz Oynayabileceğiniz En İyi Oyunlar

Bu yazımızda sizlere ücretli oyunları aratmayacak, oynayabileceğiniz ücretsiz kaliteli ve eğlenceli oyunları listeledik. Bir birinden farklı ücretiz oynayabileceğiniz en iyi oyunları aşağıda bulabilirsiniz.

Apex Legends Ücretsiz Oynayın ve İndirin

Apex Legends

Apex Legends, en iyi battle royale oyunları arasındaki yerini fazlasıyla hak ediyor. Titanfall ile aynı evrende geçiyor. Kendi kategorisinde en hızlı ve bol aksiyonlu savaşabileceğiniz bir oyun. Apex Legends’te yokuşlardan aşağı kayacaksınız, binalara tırmanacaksınız ve yeniden konumlandırmak için kendinizi gökyüzüne fırlatacaksınız. Bir birinden farklı yeteneklere sahip karakterlerle Apex Legends evreninin efsanesi olun.

Platform: PC, Xbox, Playstation, Mobil

Call of Duty: Warzone  Ücretsiz Oyna

Call of Duty: Warzone

Oynaması ücretsiz devasa bir savaş meydanı sunan Warzone, bir round’ta 150 oyuncuya kadar destek sunuyor. Warzone’da üç adet oyun modu bulunuyor. Bu modlardan bir tanesi aşina olduğumuz “Battle Royale”, “Plunder” ve “Vanguard Royale” olmak üzere ücretsiz oyunlar arasında oynayabileceğiniz en iyilerden diyebiliriz.

Platform: PC, Xbox, Playstation, Mobil

Lost Ark  Ücretsiz Oyna

Lost Ark

Çıktığı zaman büyük sükse yaratan Lost Ark, hala en çok oynayan oyunlar arasında. Çıkışını yaptığı sırada yoğunluktan dolayı yaşanan oyuna girilmeme durumunu saymazsak, oyun oyuncular tarafından büyük beğeni topladı. Özlenen tür MMORPG olmasının etkisiyle hala çok oynan oyunlar arasında.

Platform: PC

Smite  Ücretsiz Oyna

Smite

Tanrıların savaş alanı olan Smite, MOBA kategorisindeki popüler oyunların aksine üçüncül bakış açısıyla oynanıyor. 100’den fazla tanrı karakteriyle benzersiz yetenekler ile üstün strateji uygulayarak savaş alanın efsanesi olun.

Platform: PC, Xbox, Playstation

War Thunder  Ücretsiz Oyna

War Thunder

Soğuk Savaş ve 2. Dünya Savaşı döneminden hava, kara ve deniz araçlarını içeren War Thunder, çapraz platform desteği sayesinde oyuncular farklı platformlardan oyuna girseler bile bir araya gelebiliyor. Savaşmak istediğiniz kuvvetlerden birini seçin ve savaşın seyrine yön verin.

Platform: PC, Xbox, Playstation

Warframe  Ücretsiz Oyna

Warframe

Lotus’un rehberliğinde ilerleyen Warframe, senaryo odaklı çevrimiçi bir oyun deneyimi sunuyor. Heyecan verici ve kendi türünü tanımlayan üçüncü şahıs açısında devasa açık dünyalarda savaşan taraflarla yüzleş.

Platform: PC, Xbox, Playstation, Nintendo Switch

Fortnite  Ücretsiz Oyna

Fortnite

Yağmalama, üretim, çatışma ve kaosun birleştiği 100 oyunculu bir savaş ortamı geçiyor. Fortnite battle royale, Dünyayı kurtarma ve kreatif adında 3 oyun modunu içerir. Oyuna 4 kişi girebildiğiniz gibi her zaman birlikte bir şeyler yapabileceğiniz oyuncular da var.

Platform: PC, Playstation, Xbox, Mobil

Genshin Impact  Ücretsiz Oyna

Genshin Impact

Gacha türündeki bu oyun girdiğiniz savaşta kardeşinizi kaybederek Teyvat isimli dün yaya düşüyorsunuz. Teyvat’ın kendine ait mekanikleri ise bir hayli ilgi çekici. Teyvat büyüyle ve canavarlar ile dolu bir dünya. Her karakter kendisine özel bir elementi kontrol edebiliyor. Stylized grafikleri, Zelda benzeri bir oyun deneyimlemek istiyorsanız Genshin Impact tam size göre.

Platform: PC, Playstation, Xbox, Mobil

Enlisted  Ücretsiz Oyna

Enlisted

War Thunder’ın yapımcı şirketi Gaijin Entertainment’ın tarafından geliştirilen Enlisted, War Thunder ile yakaladığı başarıyı MMOFPS’e taşımak için attığı bir adım olan Enlisted bize savaş arenasında bol çatışmalı bir deneyim sunuyor.

Platform: PC, Xbox, Playstation

Destiny 2  Ücretsiz Oyna

Destiny 2

Düşmanların saldırısı altında olan bir güneş sisteminde insanların son şehri olan Last City’yi savunan gardiyanlarından birini yönettiğiniz bu oyun, etkileyici bir FPS deneyimi sunuyor.

Platform: PC, Xbox, Playstation

Team Fortress 2  Ücretsiz Oyna

Team Fortress 2

Team Fortress 2 yeni oyun modları, haritaları, ekipmanları ve en önemlisi şapkaları içeren ücretsiz güncellemeleri ile yıllara meydan okuyor. Dokuz farklı sınıf, geniş bir taktiksel yetenek ve karakter yelpazesi ile çeşitli oyuncu yetenekleri sağlıyor.

Platform: PC

PUBG: Battlegrounds  Ücretsiz Oyna

PUBG: Battlegrounds

Daha öncesinde paralı olan fakat düşen oyuncu kitlesi yüzünden ücretsiz hale çevrilen PUBG: Battleground, hala en çok oynanan oyunlar arasında yer alıyor. Uçaktan paraşütle atlayın, yağmalayın ve hayatta kalan son takım veya kişi olun!

Platform: PC, Mobil (PUBG: Mobile)

Dota 2  Ücretsiz Oyna

Dota 2

Moba türündeki Dota 2, en çok oynanan oyunlar arasında yer alıyor. E-spor camiasında da epey bir öneme sahip olan Dota 2, turnuvalarında bol bol yüksek miktarda para ödülü dağıtıyor.

Platform: PC

League of Legends  Ücretsiz Oyna

League of Legends

En çok oynanan oyunlar arasında yer alan League of Legends, beş güçlü şampiyondan oluşan ve iki takımın birbirlerinin üslerini yok etmeye çalıştığı takım çalışmasına yönelik MOBA türünde bir oyunudur. 

Platform: PC, Mobil