Oynamaya Doyamayacağınız 10 RPG Oyunu

Geniş kapsamlı oynanış ögeleri, hikayeleri, güzel manzaralara sahip destansı dünyaları ile bizleri ekran başına kilitleyecek benzersiz RPG oyun listemizi sizlere sunuyoruz.

The Elder Scrolls V: Skyrim

200’den fazla Yılın Oyunu Ödülü’nü kazanan Skyrim, açık dünya oyunları arasında devrim yaratıyor. Seçtiğiniz herhangi bir karakterle keşfetmeniz için açık benzersiz bir sanal dünyayı hayata sunuyor. Hayal edebileceğiniz her tür karakteri oynayın ve bu benzersiz dünyada istediğinizi yapın. The Elder Scrolls’un hikaye anlatımı ve macerası daha önce oynamadıysanız sizi bekliyor.

Fallout: New Vegas

Vegas’a hoş geldiniz. New Vegas’ta Sıcaklığı Hisset! Vurulup ölüme terk edilmeden önce kendi mezarınızı kazdığınız türden bir kasaba. . Bu çöl vahasının kontrolü için savaşan birlikler tarafından parçalanmış, hayalperestlerin ve umutsuzların şehri. Mojave Wasteland’i çevreleyen küçük kasabalardan New Vegas şeridinin parlak ışıklarına kadar çorak çöllerin uçsuz bucaksız alanlarını keşfedin. Büyük Güneybatı’yı yalnızca Fallout’ta hayal edilebilecek şekilde görün.

Dark Souls

Dark Souls’ün inanılmaz dünyası ve hayranlık uyandıran silah sanatları, onu şimdiye kadarki en şiddetli taksit yapıyor. Kendi türünün öncüsü, büyük beğeni toplayan oyunu keşfet. En ince detaylara kadar muhteşem bir görsellikte Lordan’a yolculuğa çıkın..

Dragon Age: Origins

Ferelden’de harika bir maceraya çıkmak için hazır olun. Karakterlerin ve organizasyonların arkasındaki ilgili tarih, Dragon Age: Origins dünyasına şaşırtıcı bir derinlik katıyor.. Diyalog ve etkileşim seçenekleriniz, geleneksel iyi-kötü dinamiklerinden kaçınıyor, bunun yerine ahlak görüşünü benimsiyor. Güzel bir hikaye ve çeşitli etkileşimler sunan oyun aynı zamanda bol miktarda heyecan sunuyor. 

The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3 otantik hissi veren devasa, güzel manzaraları bulunan açık dünyaya sahip. Hatta bu dünyanın ne kadar büyük ve açık olduğunu ifade etmek zor. RPG mekaniği açısından bol ve derin öğeleri bulunmakta. Bu büyüklükte bir dünyanın yapılacak şeylerle dolu olması oldukça büyük bir başarı. Hikayemiz, Geralt’ın uzun süredir kayıp olan sevgilisi Yennifer ve onun vekil kızı Ciri’nin bu devasa dünyada aranmasıyla başlıyor.

NieR:Automata

Nier: Automata’ya benzeyen çok az oyun olduğunu söylemek doğru olur. İnsanlığın dünya dışı bir istiladan sonra aya kaçtığı ve uzaylıların daha ilkel ama üretken makineleriyle savaşmak için bir android ordusunu geride bıraktığı ıssız ama çarpıcı fütüristik bir distopyada geçiyor. Güzel ve çılgın fikirlerle ve harika oynanışla dolu oldukça eğlenceli bir yolculuk içeriyor.

Divinity: Original Sin 2

Eski RPG’lerin ruhuyla tasarlanmış olan, Larian’ın üzerine inşa ettiği geniş kapsamlı bu oyun aynı zamanda güçlü bir hikayeye sahip. Geniş bir içerik yelpazesine izin verirken, aynı zamanda ödüllendirici dövüş sistemi bulunuyor. Divinity: Original Sin 2, son yılların en iyi RPG’lerinden biri. Her zaman en iyi RPG’lerden biri olarak hatırlanacak.

Final Fantasy 7

İyi bir hikayeye, harika grafiklere ve sağlam bir oyun müziğine sahip olan Final Fantasy VII, hikaye olarak hem tutarlı hem de eğlenceli ve bir sahneden diğerine başarılı bir sinema filminin akıcılığıyla ilerliyor. Bunun ötesinde Final Fantasy VII, oyunculara çok şey sunuyor. Bu oyunun teknik olarak neredeyse her yönden mükemmel olduğuna şüphe yok. Bakalım gezegeni Shinra Inc.’den koruyabilecek misiniz?

Hades

Hades, canlı ve eğlenceli bir şekilde tasarlanmış bir Yunan mitolojik yeraltı dünyasında, hızlı tempolu, bol aksiyonla ilerleyen ve hikayesiyle birleştirme konusunda mükemmel bir iş çıkaran türünün tek örneği. Aynı zamanda fiyatıyla da cezbedici.

Baldur’s Gate

Baldur Gate serisi bilgisayar oyunu piyasasının en ünlü Rol yapma oyunundan bir tanesi. Oyun Zindanlar ve Ejderhalar dünyasının Unutulmuş Diyarlar kurgusundaki Faerûn kıtasında geçmektedir. Baldurs Gate yalnızca AD&D lisansının hakkını vermekle kalmadı, aynı zamanda rol yapma oyunlarının ne olması gerektiğine ilişkin standardı da belirledi. Bu oyun RPG veya macera oyunlarından hoşlanan herkese tavsiye ediyoruz.