En Popüler İnşa Etme Şehir Kurma Oyunları

Hepimiz babadan kalma dna ile inşa etmeyi severiz. Hele o dozerler yok mu? Tüm aşk ve sevgiyle izletir her zaman bizi. Dozer izlemek kadar keyifli olmasa da en azından keyifli vakit geçirebileceğiniz şehir kurma ve inşa oyunlarını aşağıda sizin için topladım. Keyifli oyunlar…

1- Farm Manager 2021

Lojistik bir mücadeleye hazır olun. Farm Manager 2021’de bir çiftlik yöneticisi olarak hasat, çalışan memnuniyeti, hayvan sağlığı, ekipman verimliliği ve doğru ekin işleme konularının gereken düzeyde olmasını sağlaman gerekiyor. Yeni arsalar satın alıp terk edilmiş binaların malzemelerini kullanarak çiftliğini genişletebilirsin. Yeni ve kullanımı daha kolay arayüz sayesinde çalışan yönetimi artık daha basit. Katman mekaniği, çiftliğindeki en önemli olayları daha hızlı görmeni sağlayacak.

Farm Manager 2021 Steam Linki


2- Anno 1404 – History Edition

Modern işletim sistemleri için tamamen güncelleştirilmiş klasik şehir kurma oyunudur. Anno 1404’ün Venedik genişletmesinde birlikte oynama ve çok oyunculu modu, yeni casusluk ve şehir konseyi özellikleri ile imparatorluğunu genişletirken kullanacağın yeni gemiler, keşif görevleri ve eşyalar bulunuyor. 4k’ya yükseltilebilen çözünürlük sayesinde şehirlerin her zamankinden daha büyük ve gösterişli gözükmekte.

Steam Anno 1404 – History Edition Linki


3- Green Hell

İnşa etmenin yanında hayatta kalma çabasıyla öne çıkan en popüler oyunlardan biridir. Ormanda gezerken hayatta kalmak üzere nesneler toplayabilir, hikaye moduyla oyunu daha keyifli hale getirebilirsiniz. Oynadığım en duygudan duyguya geçtiğim oyunlardan biridir. Koop olarakta oynanıyor. Yalnız oynamak korkutucu ve zor olabilir. Arkadaşlarınızla oynamak daha keyifli olacaktır.

Green Hell Steam Linki


4- Poly Bridge 2

Twitch’te biraz zaman geçiriyorsanız her yayıncının mutlaka oynadığı oyunlardan biridir. Mühendislik becerilerinizi konuşturara araçlarınızı köprü kurarak karşıya geçirmeye çalışıyorsunuz. Sarı baretinizi takıp doğruca köprü iinşa etmeye başlayın.

Poly Bridge 2 Steam Linki


5- Stronghold Crusader 2

Stronghold Crusader 1 ilk strateji oyunlarından biridir. Aslında listeye ilk onu alacaktım ama daha gelişmiş grafiklerle oynamak daha keyifli olacağını düşündüm. 2. seride yine 1. serideki oyuna benzer mekanikler mevcut. Düşmanlarınızı şehrinizi kurarak alt etmeye çalışıyorsunuz. Savaşçılarınızı savaş meydanına sürerek rakiplerinizi alt edin. Zaman nasıl geçecek farketmeyeceksiniz bile.

Stronghold Crusader 2 Steam Linki


6- SimCity™ 4 Deluxe Edition

En popüler şehir kurma oyunlarından biridir. Sıcak çikolatanızı yapıp stres ve gerginliklerinizi bir yana bırakıp keyifle oynayabileceğiniz bir oyun.

SimCity™ 4 Deluxe Edition Steam Linki